Index    Het huis   De kamers   Uitzicht  Prijzen & Data   Activiteiten  Contact   Kaart

La Almuña ligt op een privé landgoed in de idyllische Serranía de Ronda, een prachtige plek met adembenemende uitzichten die tot Gibraltar en Afrika reiken. De woonboerderij ligt op slechts tien minuten afstand van de pittoreske witte dorpen Jimena de la Frontera en Gaucín, tussen de valleien van de rivieren de Genal en de Guadiaro en is gebouwd langs een oud pad, dat in vroegere tijden gebruikt werd door visverkopers en smokkelaars op hun route vanaf de kust omhoog.

La Almuña ligt omgeven door weelderige tuinen, die zich uitstrekken langs de heuvels tot aan de vruchtbare velden van de nog actieve boerderij. Een perfecte plek om er even tussen uit te gaan. Op de met keien geplaveide binnenplaatsen ruikt het heerlijk naar jasmijn, sinasappelbloesem en andere bloemen en wordt u vrolijk begroet door de honden. Vanaf het zwembad ziet u paarden die vredig in de wei staan te grazen.

Dit is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Natuurliefhebbers vinden er prachtige flora en fauna in het natuurpark los Alcornocales met in de lente een overdaad aan wilde bloemen. Ook is de finca een ideale locatie om cursussen en actieve vakanties te organiseren met activiteiten als yoga, schilderen en bridge. Een ideale plek voor schilders, schrijvers en kunstenaars. La Almuña kan kleinschalige seminars en fotoshoots verzorgen en natuurlijk uw bruiloft, huwelijksreis of vrijgezellenfeest.

Diana en Fin bij de stallen

Bougainville in de tuin

Uw gastvrouw Diana, runt de villa op een ontspannen en huiselijke manier. Zij maakt een heerlijk ontbijt voor u klaar en verzorgt op verzoek andere maaltijden uit eigen keuken, waarbij zij gebruik maakt van verse producten van de groentetuin van de boerderij. Vegetarisch koken is dan ook één van haar specialiteiten. Ook is zij een onuitputtelijke bron van kennis over de omgeving en kan zij u vertellen over bijzondere activiteiten en lokale feesten, zodat u niets hoeft te missen. La Almuña is een speciale plek met een unieke sfeer, die u niet vaak tegen zult komen. Het is er comfortabel, huiselijk en landelijk; een plek waar echt geleefd wordt. Verwacht geen super-de-luxe, modern huis. Er zijn verschillende mogelijkheden om in La Almuña te verblijven. U kunt een kamer huren in de Guesthouse B&B, u kunt de Hayloft Cottage huren op basis van self catering of inclusief Diana`s kookservice.

"De Sundowner veranda"

Index    Het huis   De kamers   Uitzicht  Prijzen & Data   Activiteiten  Contact   Kaart